Er det muligt at spore flere hjemmesider med en konto?

Ja, det er muligt at spore flere hjemmesider med én konto.

Og du behøver ikke at skifte konti for at få adgang til andre domæner. Du kan nemt vælge, hvilket domæne du gerne vil se i din indbakke. Hjemmesiden vil have sit eget dashboard og indbakke.

Vil du gerne tilføje et ekstra domæne? Så send en e-mail til support@leadinfo.com med information om det ønskede domæne. Vi vil efter syv dage tjekke, hvor mange virksomheder der er blevet identificeret under det gældende domæne. Baseret på dette kan din tilmelding ændres.