1. Hjem
  2. Opstart af Leadinfo
  3. Opsæt dine funktioner og integrationer

Få fat i kontaktoplysninger fra dine hjemmesides besøgende med vores Lead Gen Form

Lead Gen Form er en personlig og brugerdefineret pop-up, som er designet til at generere flere leads. Virksomheder, der bruger vores Lead Gen Form, kan generere op til tre gange så mange leads fra deres hjemmeside.

Hvad er en Lead Gen Form?

Vi er meget stolte af vores Lead Gen Form, som før det meget lettere for dine hjemmesidebesøgende at efterlade deres kontaktoplysninger. Vil du gerne byde den besøgende virksomhed velkommen med deres eget logo? Eller vil du gerne tilføje, hvilken by virksomheden befinder sig i? Det er alt sammen muligt med vores leadgenererende formular.

Hvordan opsætter jeg en Lead Gen Form?

Du kan nemt installere din Lead Gen Form i Leadinfos portal. I topmenuen kan du klikke på "Lead Gen Forms". På denne side kan du bestemme, hvilke indstillinger der skal gælde for din Lead Gen Form. I menuen til højre kan du se nedenstående muligheder:

Udseende: Du skal vælge de generelle indstillinger for din pop-up. Det kan være Call-2-Action, tidsrammen for pop-uppen og så videre.

Position: Du skal vælge, hvor din pop-up skal være på hjemmesiden.

Tekst: Skriv en personlig tekst til din pop-up, som modtageren vil blive mødt af. Via en drag-and-drop funktion kan du tilføje de felter, som du gerne vil have med. Det kan være by, telefonnummer, branche osv.

Farve: Farven vil automatisk blive tilpasset din hjemmeside farvenuancer. Men hvis du gerne vil have en anden farve, så kan du ændre det ved hjælp af dine udvidede farvemuligheder.

Handling: Her skal du vælge, hvem du gerne vil sende en notificerende e-mail til samt på hvilken sprog, den skal sendes.

Du kan finde en mere detaljeret beskrivelse af ovenstående her

Hvor kan jeg se mine tilmeldinger?

Når du har opsat din Lead Gen Form, så vil tilmeldingerne begynde at tikke ind. Foruden at modtage en notificerende e-mail vil du også kunne se en liste over tilmeldinger i portalen. Det finder du under din Lead Gen Form.