Skab et overblik over Excel-eksporteringen

Via vores eksportfunktion kan du eksportere virksomheder, der har besøgt din hjemmeside. Du kan nemt vælge kolonner eller tags, så du kun eksporterer de informationer, som du har brug for.

Du downloader en .csv-fil, som vil vise dig alle de gældende informationer for den ene kolonne. Via de nedenstående steps kan du skabe dig et bedre overblik.

Step 1: Vælg en kolonne ved at klippe på den.

Step 2: Gå til "Data" og vælg "Tekst til kolonner".

Step 3: Vælg "Afgrænsning" og klik på "Next".

Step 4: Vær sikker på, at du kun vælger "Komma" og fravælg de andre muligheder.

Step 5: Klik på "Afslut".

Excel vil du indsætte alle informationerne i separate kolonner.