Worden er cookies gezet bij Leadinfo?

De identificatie van bedrijfsgegevens gebeurt primair op basis van het IP-adres, als aanvulling kan de gebruiker ervoor kiezen om voor het verzamelen van analytics-informatie cookies aan te schakelen.

Deze cookies stellen u in staat om inzicht te krijgen in het websitegebruik van uw bezoekers. Het is belangrijk op te merken dat deze cookies niet worden gekoppeld aan andere informatie en niet worden gedeeld met andere partijen. Volgens de privacy- en cookiewetgeving is toestemming van de website bezoeker vereist voor het gebruik van deze cookies.

Leadinfo plaatst de volgende cookies:

Naam: Doel: Looptijd:
_li_id.xxxx  Een cookie om te bepalen of de bezoeker nieuw is of al eerder de site heeft bezocht.  Deze cookies wordt alleen gebruikt in de huidige sessie
_li_ses.xxxx Een cookie om te bepalen welke pagina’s er tijdens een sessie zijn geraadpleegd. Deze cookies wordt 2 jaar bewaard.

Wil je Leadinfo toevoegen aan je Cookiebanner oplossing? Lees dan een van de onderstaande artikelen:

Voeg Leadinfo toe aan je cookie banner oplossing
Hoe voeg ik Leadinfo toe aan Borlabs?
How to set up Leadinfo in Usercentrics