Wat is het Lead Gen Form?

Het Lead Gen Form is een stukje software waar we erg trots op zijn. Met het Lead Gen Form kun je jouw zakelijke websitebezoekers persoonlijk begroeten wanneer zij op jouw website komen. Via het formulier kunnen zij gemakkelijk een terugbel of e-mailverzoek achterlaten.

Onderstaand zie je een voorbeeld van het Lead Gen Form die wij op onze eigen website hebben geplaatst. Zoals je ziet, kun je in het formulier de bedrijfsnaam en het telefoonnummer van jouw zakelijke websitebezoeker verwerken. Hierdoor wordt de stap om een gegevens achter te laten nog kleiner!

Klik hier om meer te weten over hoe je het Lead Gen Form instelt op jouw website.