Via onderstaande stappen kun je gemakkelijk van start gaan met het herkennen van zakelijke website bezoekers via Leadinfo.

Stap 1: Kopieer de "Site ID"

De site ID vind je in de portal onder 'Instellingen' en onder 'Trackers'. Als je meerdere websites hebt, zie je hier dus verschillende pagina's.

Stap 2: Download de plugin

Download de Leadinfo plugin op je Wordpress website en installeer deze direct.

Stap 3: Activeer de plugin

Activeer de plugin en ga naar 'Geïnstalleerde Plugins'. Hier klik op je instellingen bij de plugin van Leadinfo en plak je de site ID uit stap in.

Zodra de plug-in live staat ben je klaar om je zakelijke bezoekers te herkennen op je website. De bedrijven kun je terugvinden in de inbox van je Leadinfo portal.