De tracking code van Leadinfo kun je ook handmatig installeren op je website. Wij raden altijd aan om de tracking code met Google Tag Manager te installeren. Je website kan namelijk trager worden wanneer je meerdere tracking codes op je website installeert.

Via de onderstaande stappen kun je gemakkelijk van start gaan met het herkennen van zakelijke website bezoekers via Leadinfo.

Stap 1: Kopieer de tracking code

Kopieer de Leadinfo tracking code uit de portal. Je vindt de tracking code onder 'Instellingen' en 'Trackers'. Als je meerdere websites hebt, zie je hier alle websites waarvoor je een tracking code hebt. Klik op de juiste website en kopieer de tracking code.

Stap 2: Plaats de code in de Head

Plak vervolgens de code in de head van de pagina's die je wilt tracken. Dit doe je in website code achter <head>. De code van leadinfo hoeft niet achter de cookiewall. Meer informatie hierover vind je in onze FAQ.

Zodra de code geplaatst is, ben je klaar om je zakelijke websitebezoekers te herkenen. Deze vind je terug in je inbox van je Leadinfo portal.