Gaan jouw collega's ook in Leadinfo werken? Voeg ze dan gemakkelijk toe als gebruiker aan de portal.

Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is simpel.

• Ga naar ''Instellingen' in de Portal.

• Selecteer links boven het menu ''Gebruikers''.

• Je kunt nieuwe gebruikers toevoegen via de knop "+ Een gebruiker uitnodigen".

• Vul alle open velden in en selecteer de juiste taal van de gebruiker.

• De nieuwe gebruiker ontvangt een e-mail waarin hij of zij het account kan activeren.

Mocht de nieuwe gebruiker geen e-mail hebben ontvangen waarin zij hun account kunnen activeren, controleer dan altijd de spam/ongewenst-map. Je kunt onderaan de pagina per inactieve gebruiker opnieuw een activatie mail sturen.