Zie je dat een concurrent telkens jouw website bezoekt? Of zijn jouw diensten niet interessant voor eenmanszaken? Je inbox kan door dit soort bedrijven onoverzichtelijk worden. In dit artikel leggen we via een paar stappen uit hoe je deze bedrijven kunt verbergen in jouw inbox.

1. Maak het label "Niet interessant" aan

2. Verberg het label in het overzicht

3. Koppel het label aan een bedrijf

Stap 1: Maak een label "Niet interessant" aan

Wij hebben standaard al wat labels toegevoegd aan jouw inbox. Waaronder ook het label "Niet interessant". Mocht je een nieuwe label willen aanmaken kun je dit links in het menu doen door te klikken op "+Label toevoegen".

Stap 2: Verberg het label in het overzicht.

Zodra je het label aangemaakt hebt, kun je deze direct in het linkermenu terug vinden. Je kunt het label verbergen in je inbox door met je muis over het label heen te gaan en op de 3 puntjes klikken. Hier selecteer je "Verbergen" onder "Labels in inbox".

Stap 3: Koppel het label aan een bedrijf

Nu hoef je alleen nog maar de bedrijven het label "Niet interessant" te geven en ze zijn verborgen in je inbox. Dit kun je op twee manieren doen.

Handmatig vanuit je inbox

Klik in je inbox op het bedrijf die je wilt verbergen. In het bedrijfsprofiel kun je linksboven klikken op "+ Label toevoegen" en zoeken naar het label "Niet interessant". Zodra je het label hebt toegevoegd, wordt het bedrijf verborgen in je inbox.

Automatisch via een trigger

Als je meerdere bedrijven wilt verbergen, is het makkelijker om labels automatisch via een trigger toe te wijzen aan bedrijven. Via een trigger geef je een set regels mee waar een websitebezoeker aan moet voldoen. Zodra er een bezoeker aan deze regels voldoet, wordt er een actie uitgevoerd.

Ga naar "Trigger" en bepaal de regels waar de websitebezoeker aan moet voldoen. Vink vervolgens "Label toewijzen" aan onder "Actie", en selecteer de juiste label.

Meer informatie over het instellen van triggers vind je hier.