Sommige bedrijven maken gebruik van een cookie banner oplossing. Met een cookie banner moeten jouw websitebezoekers eerst akkoord gaan met de cookies voordat bepaalde trackers actief worden.

Om Leadinfo toe te voegen aan jouw cookie banner oplossing heb je onderstaande informatie nodig. Ongeacht welke oplossing je gebruikt, onderstaande info heb je altijd nodig.

Cookie provider:

Leadinfo B.V.

Omschrijving:

Leadinfo plaatst twee 1st party cookies waarmee alleen JOUW BEDRIJFSNAAM inzage krijgt in het gedrag op de website. Deze cookies worden niet gekoppeld aan andere informatie en wordt niet gedeeld met andere partijen.

Host domein:

Leadinfo.com

Naam van de cookies:

_li_id

_li_ses

Looptijd:

_li_id wordt twee jaar bewaard

_li_ses wordt alleen in de huidige sessie gebruikt

Privacyverklaring:

https://www.leadinfo.com/nl/privacy/