Campagne instellingen

Leer alles over de instellingen en opties bij het opzetten van je campagnes in Leadinfo Autopilot.

Na het opzetten van je campagne, kun je de instellingen bepalen. Dit omvat het koppelen van accounts, de verzendtijden, en geavanceerde instellingen zoals wanneer een contact uit een campagne moet worden verwijderd.

Sending accounts

Hier vind je een overzicht van de gekoppelde accounts. Als je het dropdown-menu opent, vind je al je gekoppelde e-mail- of LinkedIn-accounts. Wanneer je nog geen account hebt gekoppeld, of als je een ander account wilt koppelen, selecteer dan "Verbind een nieuw account".

Sending times

In dit gedeelte bepaal je wanneer e-mails en berichten naar je contacten worden verzonden.

• Voer actie uit alleen op werkdagen - wanneer je deze toggle activeert, worden berichten alleen van maandag tot en met vrijdag verzonden.
  • Verzendvenster van de campagne - pas het tijdsbestek aan waarin leads zullen worden gecontacteerd.
  • Geavanceerde instellingen - voeg een tijdzone toe of selecteer specifieke dagen waarop berichten worden verzonden.

Verwijder leads uit een campagne

Wanneer een contactpersoon in je campagne reageert op een e-mail, heb je de optie om deze contactpersoon uit je lopende campagne te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat ze geen herinnerings-e-mails of andere acties ontvangen die volgen in je campagne. Meer opties worden binnenkort toegevoegd!

Tracking configuratie

In de tracking configuratie-instellingen beslis je tot op welke hoogte contacten in de Autopilot campagne wordt getrackt. Hieronder vind je een uitleg van de drie opties.

• Track sent emails - Alle e-mails die naar contacten in Autopilot worden verzonden worden nu getrackt. Zodra een contactpersoon een e-mail opent of klikt op links in een e-mail, wordt dit weergegeven op de Activiteitenpagina als een statusupdate. Ook wordt de informatie getoond in de inbox onder "pagina weergaven".

• Convert and track links in emails -  Zodra de eerste instelling is geactiveerd is het ook mogelijk om het contact te koppelen aan een websitebezoek. Als de gebruiker een bezoek brengt aan jouw website, kunnen we je nu laten zien wie deze persoon is geweest.

• Allow the contact to unsubscribe -  Als deze instelling is uitgeschakeld, wordt de afmeldknop niet meer toegevoegd aan e-mails die vanuit de campagne worden verzonden.

Let op 📝  Standaard zijn alle tracking configuratie-instellingen geactiveerd. Als Leadinfo gebruiker is het jouw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de GDPR-regelgeving. Lees dit artikel voor meer gedetailleerde informatie. Het artikel is echter geen juridisch advies over GDPR, maar een indicatie van wetgeving met betrekking tot Autopilot gebruik.