1. Helpcenter
  2. Leadinfo Autopilot

LinkedIn automatisering in Autopilot en het resetten van log-in sessies

Om LinkedIn sessieresets in Autopilot te minimaliseren, controleer en sluit ongebruikte sessies regelmatig af, vermijd inloggen vanaf ongebruikelijke locaties en blijf actief op LinkedIn.

Inleiding

LinkedIn is een essentieel platform voor professionele netwerken en wordt door veel bedrijven gebruikt voor marketing en sales connecties. Autopilot biedt automatiseringsoplossingen die je LinkedIn-activiteiten efficiënter maken. Echter, soms kan het gebeuren dat je opnieuw moet inloggen op LinkedIn via Autopilot. Dit gebeurt uit veiligheidsoverwegingen die door LinkedIn worden ingesteld.

Waarom LinkedIn log-in sessies reset

LinkedIn hecht veel waarde aan de veiligheid van hun gebruikers en hun gegevens. Daarom controleren ze continu waar sessies vandaan komen, welke acties er worden uitgevoerd en wanneer deze acties plaatsvinden. Wanneer LinkedIn een lichte mismatch detecteert in deze informatie, bijvoorbeeld als er een onregelmatigheid is in de locatie van de login of het tijdstip van activiteit, dan kunnen ze besluiten om de log-in sessies te resetten.

Wat betekent dit voor jou?

Wanneer LinkedIn je log-in sessie reset, kan dit betekenen dat je opnieuw je LinkedIn-account moet koppelen aan Autopilot. Dit kan gebeuren bij sommige gebruikers vaker dan bij anderen. Dit komt doordat de veiligheidsmaatregelen van LinkedIn per gebruiker kunnen verschillen op basis van hun activiteitenpatroon en locatiegegevens.

Tips om problemen te minimaliseren

Om de kans op het resetten van je LinkedIn log-in sessies te minimaliseren, kun je de volgende stappen ondernemen:

1. Controleer je LinkedIn-instellingen: Ga naar je LinkedIn instellingenpagina en zorg ervoor dat je sessies die je niet meer gebruikt afsluit. Dit helpt LinkedIn om een duidelijker beeld te krijgen van je reguliere activiteiten.

2. Vermijd inloggen vanaf ongebruikelijke locaties: Probeer zoveel mogelijk in te loggen vanaf je gebruikelijke locaties en apparaten.

3. Blijf actief: Regelmatige activiteit op LinkedIn helpt om een consistent activiteitenpatroon te behouden, wat LinkedIn kan helpen om je sessies als legitiem te herkennen.

Hoe je LinkedIn sessies kunt beheren

1. Ga naar je LinkedIn-profiel.
  2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen & privacy".
  3. Navigeer naar de sectie "Waar je bent ingelogd".
  4. Bekijk de lijst met actieve sessies en sluit sessies die je niet meer gebruikt.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je LinkedIn-activiteiten consistent blijven en de kans op onverwachte resets van je log-in sessies verkleinen.

Conclusie

Hoewel het vervelend kan zijn om opnieuw in te moeten loggen op LinkedIn via Autopilot, zijn deze maatregelen essentieel voor de veiligheid van je account. Door je instellingen regelmatig te controleren en onnodige sessies te beëindigen, kun je helpen om deze situaties te minimaliseren. Geniet van de voordelen van automatisering met Autopilot!