Companyweb integratie

Koppel Leadinfo binnen een paar klikken aan je Companyweb omgeving!

Krijg toegang tot waardevolle Leadinfo data vanuit je CRM-systeem. Je stelt de integratie gemakkelijk in binnen Leadinfo. Zodra je Leadinfo gekoppeld hebt aan Companyweb deel je binnen een paar klikken bedrijfsinformatie uit Leadinfo naar Companyweb.

In dit artikel bespreken we:

De voordelen van de integratie met Companyweb

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

👀 Inzicht krijgen in de bedrijfsgegevens
🔗 Je bedrijfsprofiel vullen met Leadinfo leads

Hoe koppel ik Leadinfo aan Companyweb?

Stap 1: Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

Stap 2: Selecteer onder integraties "Companyweb".

Stap 3:
Voer jouw gegevens van Companyweb in en klik vervolgens op "Verbind met Companyweb".

Hoe kan ik een bedrijf inzien in Companyweb?

Nadat je de koppeling hebt gemaakt met Companyweb kun je de data bij de bedrijfsprofielen inzien.

Stap 1:
Navigeer in de inbox naar het bedrijf waarvan je de gegevens wilt zien.

Stap 2:  Klik rechtsboven op de knop "Bekijken op Companyweb".

Stap 3:
Een nieuw tabblad opent zich met de bedrijfsdata in Companyweb.

Let op 📝 Je kunt alleen Companyweb data inzien van Belgische bedrijven.

Hoe voeg ik een bedrijf toe aan Companyweb?

Je kunt eenvoudig vanuit Leadinfo de interessante bedrijven opslaan in jouw Companyweb omgeving.

Navigeer terug naar de portal en klik op "Delen met Companyweb".

Het bedrijf is nu terug te vinden in jouw Alerts+ lijst binnen Companyweb.