Gegevens dump: Download alle Leadinfo data

De datadump is geïntroduceerd voor alle marketeers die van data houden. ❤️

Met de gegevens dump download je een lijst van alle bezoeken die jouw websitebezoekers hebben gemaakt.

Voordat je hier mee van start kunt gaan, moet de gegevens dump eerst aangezet worden. Stuur een email support@leadinfo.com om het data dump aan te laten zetten.

Hoe download je alle Lead data?

Om de gegevens dump te downloaden ga je naar "Instellingen" en klik je links op "Gegevens dump" in het linkermenu.

Hier klik je op "Dump aanvragen". Leadinfo start direct met het verwerken van alle data in je account.

Een paar punten om rekening mee te houden:

⏰ Je kunt één keer per 24 uur een gegevensdump aanvragen

📂 Zodra de gegevens verwerkt zijn, download je een .csv bestand

⏳ Het verwerken van de data kan het een paar minuten tot een paar uur duren

Welke data kun je downloaden?

Met de gegevensdump exporteer je alle bezochte pagina's die een bedrijf heeft gemaakt. Waardevolle informatie waarmee je gedetailleerde analyses kunt maken. Naast deze informatie download je:

• Tijdstip van bezoek

• Pagina URL

• Pagina titel

• Duur

• Verwijzer

• KvK-nummer

• Branche code

• Branchenaam

• Aantal medewerkers

• Adres

• Postcode

• Stad

• Land

• Email adres

• Website

• Telefoonnummer

• Tags

• Zoekterm (Google Ads)

• Campagne (Google Ads)

• Advertentiegroep (Google Ads)