1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de tracking code van Leadinfo voor een Single Page Application (SPA)?

Een Single Page Application (SPA) is een website die in zijn geheel nooit opnieuw wordt geladen. Wanneer je doorklikt naar andere pagina op de website wordt aan de achterkant dus niets opnieuw geladen. Dit wordt vaak gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren.

Leadinfo trackingcode installeren op een Single Page Application

Als eerst moet je de Leadinfo trackingcode installeren op je website. Bekijk hier de hulpartikelen die uitleggen hoe je de trackingcode kunt installeren.

Zodra de trackingcode is geïnstalleerd, herkent Leadinfo alle pagina's als de homepage. Om individuele pagina's te kunnen tracken bij een Single Page Application (zoals React, AngularJS, en andere JavaScript pagina's) voeg je een extra stukje code toe aan de broncode van de pagina.

Onderstaande code dien je toe te voegen aan elke pagina:

<script>
if(window.leadinfo) {
window.leadinfo("trackPageView");
</script>