1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de trackingcode van Leadinfo op mijn Squarespace site?

Via de onderstaande stappen kun je gemakkelijk de trackingcode installeren op je website installeren.

1. Kopieer de tracking code van Leadinfo. Deze vind je onder instellingen in de portal.

1. Log in bij je Squarespace account.

2. Ga naar "Settings -> Advanced -> Code Injection".

3. Plaats hier de tracking code van Leadinfo in de header.

4. Klik op "Save".

Vanaf nu kun je beginnen met het identificeren van jouw zakelijke website verkeer.

Ben je net begonnen met Leadinfo? Dan krijg je toegang tot de rest van de portal, wanneer wij jouw eerste zakelijke bezoeker hebben geregistreerd.