1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik Leadinfo op mijn Magento website?

De Leadinfo trackingcode is gemakkelijk te installeren op jouw Magento site. Er zijn zelfs verschillende opties waar je uit kan kiezen.

We raden het aan om Leadinfo via Google Tag Manager te installeren, als je daar al gebruik van maakt. Maak je nog geen gebruik van Google Tag Manager? Dan kun je het beste de tracking code installeren aan de head tag van je website toe te voegen.

Via onderstaande stappen kun je gemakkelijk beginnen met het herkennen van zakelijke website bezoekers via Leadinfo.

Leadinfo installeren op Magento 2

Stap 1:
Kopieer de trackingcode vanuit de Leadinfo portal. Je vind de trackingcode van jouw website terug in de pop-up. Of wanneer je Leadinfo al gebruikt vind je de tracking code in portal onder 'Instellingen' en onder 'Trackers'. Als je meerdere websites hebt, zie je hier dus verschillende pagina's.

Stap 2:
Log in op je Admin Panel van Magento en navigeer naar "Configuration" onder "Conent".

Stap 3:
Klik op "Edit" onder de "Action" kolom van de storeview die je wilt tracken.

Stap 4:
Bij de “Other Settings” tab, klap de HTML Head section uit en voeg de Leadinfo trackingcode to aan de "Scripts and Style Sheets" field.

Stap 5:
Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan door op "Save Configuration" te klikken.