Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan mijn Leadinfo account?

Voeg gemakkelijk collega's toe aan je Leadinfo account zodat je gemakkelijk interessante leads kan doorzetten naar de juiste collega's.

Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is simpel!

Stap 1: Ga naar ''Instellingen'' in de Portal.

Stap 2: Selecteer links boven het menu ''Gebruikers''.

Stap 3: Je kunt nieuwe gebruikers toevoegen via ''+ Een gebruiker uitnodigen''.

Stap 4: Vul alle open velden in en selecteer de juiste taal van de gebruiker.

De nieuwe gebruiker ontvangt een e-mail waarin hij of zij het account kan activeren.

Leadinfo tip💡: Mocht de nieuwe gebruiker geen e-mail hebben ontvangen waarin zij hun account kunnen activeren, controleer dan altijd de spam map. Je kunt onderaan de pagina per inactieve gebruiker opnieuw een activatie mail sturen.