Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Op de inlogpagina van de portal, heb je de mogelijkheid om "Wachtwoord vergeten" aan te klikken. Hier kun je het e-mailadres invullen waarmee je altijd mee inlogt, waarna je een e-mail krijgt om je wachtwoord te wijzigen.

Leadinfo tip 💡 Vergeet niet je spam/ongewenst te controleren wanneer je het e-mailbericht niet kunt vinden in je inbox.

Ben je ingelogd en wil je jouw wachtwoord wijzigen? Klik dan rechtsboven op de domeinnaam. Via dit menu kun je uitloggen uit Leadinfo.