Leadbot avatar wijzigen

Verander eenvoudig de avatar van de Leadbot binnen de instellingen van je lead bot.

Om de personalisatie naar een hoger niveau te tillen, raden we aan de avatar van de Leadbot te veranderen. Je kunt onze standaard avatars gebruiken of de foto van je verkoopmedewerkers toevoegen!

Stap 1. Selecteer het template die je wilt gebruiken.

Stap 2. Onder het kopje 'Avatar' kun je vervolgens op een beschikbare avatar (icoon) klikken of je eigen avatar toevoegen via het "+" - teken

Stap 3. Klik op "opslaan".

Let op: Je kunt alleen een avatar toevoegen of wijzigen in specifieke templates, zoals de Leadbot premium, Calendly Leadbot, Quote Leadbot of de FAQ contact bot.