HubSpot Contact Herkenning

Bekijk welke pagina's jouw HubSpot contacten bezoeken binnen Leadinfo

Met de HubSpot integratie kun je niet alleen Leadinfo integreren in je huidige sales flow, maar krijg je ook inzichten in het gedrag van jouw HubSpot contacten. Ontdek precies welke contacten, welke pagina's bezoeken.

Hierdoor is het opvolgen van leads nog nooit zo makkelijk geweest. Lees meer over hoe HubSpot Contact Herkenning werkt en hoe je het aanzet in jouw account.

Waar vind ik de herkende contacten in Leadinfo?

Wanneer je HubSpot gekoppeld hebt aan Leadinfo krijg je ook inzicht in de HubSpot contacten die jouw website bezocht hebben. Zo zie je in de Leadinfo inbox in een oogopslag of we het gedrag van een specifiek contact kunnen herkennen. Bij een bedrijf waar wij de contacten van  herkennen, zie je namelijk een contactpersoon icoon, zoals onderstaand weergegeven.

Klik op het bedrijfsprofiel om de contacten in te zien. Onder "Paginaweergaven" vind je onder de gebruikerssessies de naam van de contactpersoon, zoals onderstaand weergeven. Klik gemakkelijk door om meer informatie in te zien binnen je HubSpot omgeving.

Goed om te weten 📝 We herkennen enkel de personen die je website hebben bezocht wanneer zij in jouw HubSpot omgeving staan én wanneer zij de HubSpot cookie op jullie website hebben geaccepteerd.

Zet de HubSpot Contact Herkenning aan in jouw account

Volg onderstaande stappen om de HubSpot Contact Herkenning aan te zetten in jouw account.

• Stap 1: Navigeer naar "Instellingen" en selecteer "HubSpot" onder integraties.
  • Stap 2: Zet het dropdown menu op "Ja" naast "Toon HubSpot contacten in gebruikerssessies".
  • Stap 3: Ga naar de Leadinfo inbox om de HubSpot contacten in te zien.

Let op: HubSpot Contact Herkenning werkt niet wanneer je Cookieless tracking hebt geactiveerd. Schakel Cookieless tracking dus uit om gebruiker te maken van HubSpot Contact Herkenning.

Is de HubSpot Contact Herkenning GDPR/AVG conform?

Om AVG/GDPR conform te blijven adviseren wij om de Leadinfo tracker achter de cookie banner te plaatsen. Je bezoekers moeten namelijk toestemming geven om hen op contact niveau te herkennen met hun naam en mailadres en dit gedrag te verbinden met het bedrijf.

Daarbij raden wij het ook aan om het gebruik van HubSpot Contact Herkenning toe te voegen aan de privacyverklaring op de website.