Ik mis een functionaliteit of integratie, kunnen jullie deze toevoegen?

Mis je een functionaliteit in Leadinfo en ben je ervan overtuigd dat het de portal zou verbeteren? Laat het ons dan weten!

Wij krijgen graag feedback van onze gebruikers zodat we Leadinfo kunnen blijven verbeteren en innoveren. In het menu van de portal vind je de sectie "Feedback" door rechtsboven op jouw domeinnaam te klikken. Hier kun je nieuwe functionaliteiten voorstellen en kun je stemmen op reeds voorgestelde functionaliteiten. Zodra je gestemd hebt op een functionaliteit wordt je op de hoogte gehouden van de status.

Wil je dus een nieuwe integratie? Of heb je een idee voor een verbetering in onze portal? Ga dan naar onze feedback sectie.