Freshworks integratie

Verbind Leadinfo binnen een paar klikken met Freshworks. Nadat je de integratie hebt ingesteld, zet je gemakkelijk leads door vanuit Leadinfo naar jouw Freshworks omgeving en heb je binnen jouw CRM toegang tot de waardevolle inzichten van Leadinfo.

Je kunt vanuit Leadinfo bedrijven koppelen aan een bestaand bedrijf in Freshworks of maak een nieuw bedrijf aan in Freshworks. In dit hulpartikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt en bedrijven doorzet naar Freshworks!

Hoe koppel ik Freshworks aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Freshworks".

3. Om de verbinding te maken, heb je de domeinnaam en API key nodig vanuit Freshworks.

4. Klik vervolgens op "Verbind met Freshworks".

En dat is het! Je hebt nu Freshworks gekoppeld aan jouw Leadinfo account!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Freshworks?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Freshworks omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Freshworks. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechtsboven op de knop "Koppel met Freshworks"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Freshworks? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind"

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Freshworks? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Freshworks als prospect!

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Freshworks wanneer er een nieuw bedrijf wordt aangemaakt:

• Adres

• Aantal medewerkers

• LinkedIn

• Twitter