SharpSpring integratie

Koppel binnen een paar klikken Leadinfo aan je SharpSpring omgeving

In de Leadinfo portal heb de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in SharpSpring met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

API gegevens:

1. Klik Gebruiker Menu > Instellingen in SharpSpring's toolbar;

2. Klik API-instellingen in het linker menu;

3. Hier vind je de benodigde API gegevens.

SharpSpring integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen;

2. Selecteer onder integraties "SharpSpring";

3. Vul je Account ID en Secret Key in en klik op "Verbind met SharpSpring".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met SharpSpring. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.