Simplicate integratie

Koppel Simplicate binnen een paar stappen aan Leadinfo. Hierdoor kun je gemakkelijk leads doorzetten vanuit Leadinfo naar jouw Simplicate omgeving en verkrijg je waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers binnen jouw CRM.

Je kunt vanuit Leadinfo bedrijven koppelen aan een bestaand bedrijf in Simplicate of een nieuw bedrijf aanmaken in Simplicate. In dit hulpartikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt en bedrijven doorzet naar Simplicate!

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Simplicate aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Simplicate".

3. Klik hier op "Verbind met Simplicate".

4. Log in met je Simplicate gegevens! Hiervoor heb je de domeinnaam, API key en API secret nodig vanuit Simplicate. Lees hier verder om te zien waar je deze informatie kunt halen.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Simplicate?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Simplicate omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Simplicate. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechtsboven op de knop "Koppel met Simplicate"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Simplicate? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Simplicate? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Simplicate als Lead!

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Simplicate wanneer er een nieuw bedrijf wordt aangemaakt:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Omschrijving

• Telefoonnummer

• Adres

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Aantal werknemers

• KvK-nummer

• LinkedIn

Goed om te weten:
Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.

Waar vind ik de API-informatie in Simplicate?

Om Simplicate te koppelen aan Leadinfo heb je jullie domeinnaam, API key en API secret nodig. Deze informatie vind je terug in je Simplicate omgeving.

Log in Simplicate en ga naar "Instellingen" selecteer vervolgens onder "Account" de optie "API". Hier vind je vervolgens de gegevens die je nodig hebt. Is het overzicht leeg? Maak dan een nieuwe API-token aan door rechtsboven op de knop te klikken!