Integratie met Slack

Stuur snel en gemakkelijk jouw zakelijke websitebezoekers naar Slack! Je hoeft hiervoor enkel je Slack account te koppelen met Leadinfo. Zodra je dit gedaan hebt, kun je gemakkelijk leads doorzetten naar je collega's. Je kunt de lead delen met een kanaal binnen Slack.

Slack integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Slack".

3. Klik op "Verbind met Slack".

4. Log in met je Slack gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je Slack omgeving.

Vanaf nu kun je met een druk op de knop een websitebezoeker delen met het geselecteerde kanaal. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact op met ons via de chat.

Goed om te weten:

Wij kijken de gegevens van je Slack nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je Slack omgeving.