Leadbot activeren door een knop op de website

Het is mogelijk om een widget variant te activeren door middel van de widgetkey in bijvoorbeeld een knop op de website. Zo kan je bijvoorbeeld op je website de knop ‘offerte aanvragen’ tonen. Als iemand op deze knop drukt, dan activeert en opent het offerteaanvraagformulier automatisch.

Andere voorbeelden van hoe je dit kunt inzetten zijn:

• Inschrijven nieuwsbrief
  • Download whitepaper
  • Neem contact op
  • Maak een afspraak

Hoe doe je dit?

Om een widget te activeren via een URL:

• Voeg dit toe achter de URL van je website: ?widget=Plaats hier de widget key
  • Bijvoorbeeld: https://leadinfo.com/?widget=Plaats hier de widget key

Om een widget te openen vanuit de URL:

• Voeg eerst bovenstaand toe
  • En voeg ook het volgende toe: &open=1
  • Bijvoorbeeld: https://leadinfo.com/?widget=Plaats hier de widget key

Elke Leadbot heeft zijn eigen persoonlijke key die je kan aanroepen.

Voorbeeld

Widgetkey leadbot

Widget key in het voorbeeld hieronder is: li_lgf_9694
Link activeren widget: https://leadinfo.com/?widget=li_lgf_9694
Link activeren widget en direct openen: https://leadinfo.com/?widget=li_lgf_9694&open=1

Instellingen in het account

Kies:
Query parameter -> vul in 'widget' in vak 1 -> bevat -> vul in 'widgetkey' in vak 2

Voorbeeld met widgetkey uit het voorbeeld hierboven:
Query parameter -> widget -> bevat -> li_lgf_9694

Instellingen account widgetkey