Leadbot dupliceren

Ga naar de Leadbot die je wilt dupliceren, klik op de knop 'Acties' en klik op het dupliceren. Hiermee dupliceer je alle instellingen van deze Leadbot. De kopie van de Leadbot vind je onderaan op de lijst met het woord (Copy) erin.

Leadbot DuplicationHeeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.Yes No Geen resultaten gevonden