Leadinfo Audience Match

Gebruik Leadinfo Audience Match om eenvoudig de meest relevante leads te zien!

Gebaseerd op de bedrijven die uw website bezoeken, maken we gebruik van machine learning om jouw ideale doelgroep te herkennen. Op basis van dit ideale klantprofiel krijgen leads een Leadinfo-vlam. Lees alles over deze functie in dit artikel.

In dit artikel bespreken we:

De voordelen van Audience Match

🔥 Zie in één oogopslag de meest relevante leads

⌛ Werk zo efficiënt mogelijk door als eerste de beste leads op te volgen

Hoe worden audience matches bepaald?

Op basis van ons algoritme kan een bedrijf een vlam-icoon in je inbox krijgen. Dit betekent dat we een overeenkomst hebben gevonden tussen dit bedrijf en je ideale klantprofiel. De software bekijkt de bedrijven in je inbox die het label "hot" of "klant" hebben gekregen. Op basis hiervan zal het bepalen welke kenmerken een bedrijf moet hebben om interessant te zijn. Vervolgens controleert het de bedrijven met label "niet interessant" om het profiel te valideren. Als bezoekers aan de criteria van je profiel voldoen, krijgen ze een vlaggetje. De volgende gegevenspunten worden gebruikt om het ideale klantprofiel te bouwen.

• Industrie
  • Aantal werknemers
  • Omzet
  • Land van herkomst
  • Afstand tot jouw bedrijf

Als je geen tags in je inbox hebt, zal de software kijken naar je gemiddelde websitebezoeker als basis voor je ideale klantprofiel. Dit kan je vervolgens zelf verbeteren door de bedrijven in je inbox te beoordelen.

Beoordeel jouw matches

Het algoritme dat is gebouwd om je leads te kwalificeren is zelflerend. Voor elke Audience Match heb je de optie om deze te beoordelen. Dit helpt onze software om nog nauwkeurigere matches in je inbox te tonen. Klik eenvoudig op het vlam-icoon in het klantprofiel en geef de suggestie een cijfer. Als blijkt dat dit geen relevante bezoekers voor je is en je deze negatief hebt beoordeeld, zal het vlam-icoon onmiddellijk verdwijnen.

Tip 💡 Gebruik bulktagging om al je huidige klanten automatisch van tags te voorzien. Dit helpt onze software om je ideale klantprofiel te bepalen. Lees meer over bulktagging in dit artikel.

Sorteer jouw inbox met Audience Match

Nu je inzicht hebt in je ideale websitebezoekers, kan deze informatie worden gebruikt om je salesproces te automatiseren. Filter of sorteer deze leads eenvoudig met een van de twee onderstaande methoden.

Sorteer je inbox

Sorteer je inbox om eerst de leads te bekijken die overeenkomen met je doelgroep. Navigeer naar de pijlen aan de linkerkant van je zoekbalk om de manier waarop je inbox is gesorteerd te wijzigen. Klik op "Audience Match" om deze leads als eerste te bekijken.

Gebruik Audience Match als segment

Je kunt de leads die overeenkomen met je ideale klantprofiel gebruiken als standaard filter door een segment aan te maken. In je geavanceerde filters, selecteer "Audience Match" om een overzicht van alleen deze bedrijven te maken. Dit segment kan nu worden gebruikt om rapporten, exports, enz. te maken. Lees meer over segmenten in dit artikel.