Monday integratie

Koppel je Monday met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit Monday ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Monday aan Leadinfo?

1. Voordat je de integratie instelt, moet je Leadinfo als applicatie toevoegen binnen Monday. Je kunt hier de applicatie downloaden. Zorg er wel voor dat je ingelogd bent binnen Monday.

Je vindt Leadinfo vervolgens tussen je geïnstalleerde applicaties.

2. Ga vervolgens naar je Leadinfo account en navigeer naar "Instellingen".

3. Selecteer vanuit je Instellingen "Monday" in de lijst met integraties en klik op "Verbind met Monday".
    4. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in je Monday omgeving om de koppeling soepel te laten verlopen.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Monday?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Monday omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Monday. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Monday"

3. Selecteer naar welke bord je de lead wilt sturen en klik op "Delen on Monday".

4.
    Je ziet het bedrijf direct terug in Monday!

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving