Toast melding instellen

Toast-meldingen verschijnen snel op het scherm en geven real-time informatie aan gebruikers zonder hun bezoek te verstoren.

Wat is een Toast-melding?

Een toast-melding is een kleine pop-up die op het scherm verschijnt om een bericht aan de bezoeker over te brengen. Het bevat meestal een kort stukje informatie of feedback met betrekking tot de recente actie van de gebruiker.

Waarom Toast-meldingen gebruiken in de Leadbot?

Berichtenverwerking: Toast meldingen bieden onmiddellijke bevestiging of andere relevante berichten.

Niet-opdringerig: In tegenstelling tot modale dialoogvensters of waarschuwingsvensters blokkeren toast-meldingen het bezoek van de gebruiker niet. Ze verschijnen en verdwijnen soepel, waardoor website bezoekers hun interactie ongestoord kunnen voortzetten.

Hoe implementeer je een toast melding binnen jouw template?

Hier is een voorbeeld van hoe een toast melding geïmplementeerd kan worden op jouw website.

In de Leadbot kunnen toast meldingen ook worden gebruikt om website bezoekers te informeren wanneer ze buiten kantooruren contact proberen op te nemen. Hieronder staat een voorbeeld van hoe een toast melding kan worden geïmplementeerd om te melden dat de klantenservice momenteel niet beschikbaar is.

In de Leadbot heb je de mogelijkheid om een sjabloon op basis van tijd te maken. Door de tijdparameters in te stellen onder ''voorwaarden'', kun je de template aanpassen zodat deze alleen wordt weergegeven na werktijd. Nadat dit is gedaan, kun je je gewenste toast bericht invoeren om bezoekers op de hoogte te stellen.