1. Helpcenter
  2. Problemen oplossen

Troubleshooting: De LinkedIn Ads Integratie

Ervaar je problemen met de LinkedIn Ads integratie en bij het maken van Audiences? Bekijk de meest voorkomende problemen en hoe dit op kan lossen in dit artikel

Mijn doelgroep heeft nog steeds de status "In aanbouw" en ik kan het niet gebruiken in mijn LinkedIn-campagnes.

Het kan tot 48 uur duren voordat een doelgroep is opgebouwd. Als het langer duurt dan 72 uur, neem dan contact op met de LinkedIn Support met de naam van je Audience, account-ID en verwachte match rate voor verdere ondersteuning.

Mijn doelgroep heeft de status "Failed". Wat kan ik doen?

Je Audience uploaden en verwerken is gelukt, maar de Audience is te klein om te worden gebruikt voor je campagne. Om een campagne te starten, heb je een minimale doelgroepgrootte van 300 leden nodig. Om de grootte van je Matched Audience-segment te vergroten, heb je een paar opties.

• Je kunt meer bedrijven of contacten exporteren vanuit je Leadinfo-export en ze aan je doelgroep toevoegen.
  • Als alternatief kun je triggers gebruiken om automatisch meer bedrijven naar je doelgroep te sturen.

Meer informatie over het verzenden van bedrijven naar je LinkedIn Matched Audience vind je hier.

Ik heb de integratie verbonden, maar zie mijn account niet in de lijst staan.

Ga naar je campagnemanager om de status van je account te bekijken. Leadinfo haalt alleen accounts op met de status "Actief". Als je account niet actief is, neem dan contact op met LinkedIn voor ondersteuning bij het activeren van je LinkedIn Campaign Manager-account.

Ik heb de integratie verbonden, maar kan geen doelgroepen selecteren.

Als je geen accounts en doelgroepen ziet, controleer dan eerst of je een LinkedIn-account hebt verbonden dat LinkedIn Campaign Manager gebruikt.

Controleer vervolgens of je actieve doelgroepen hebt met het type Bedrijf. Binnen LinkedIn kun je 3 soorten doelgroepen maken: Gebruikersdoelgroepen, Bedrijfsdoelgroepen en bedrijfslijsten. Omdat Leadinfo alleen naar bedrijven kijkt, halen we alleen doelgroepen op met het type Bedrijf.

Als je alleen Gebruikersdoelgroepen hebt, is het niet mogelijk om een doelgroep te selecteren.

Ik heb actieve Audiences binnen LinkedIn Ads, maar kan ze niet selecteren binnen Leadinfo.

Omdat Leadinfo alleen met bedrijven werkt, sturen we alleen bedrijven naar je LinkedIn Matched Audiences. Daarom haalt Leadinfo alleen doelgroepen op met het type bedrijf. Als je alleen Gebruikersdoelgroepen hebt, is het niet mogelijk om een doelgroep te selecteren.

Als je wel een bedrijfsdoelgroep hebt die je niet kunt selecteren, controleer dan de status van de doelgroep. Als de status "Building" is, kan Leadinfo de doelgroep niet ophalen totdat deze is voltooid.

Ik wil graag een Audince selecteren die ik ooit heb geladen via een company list upload via een CSV bestand.

Het is niet mogelijk om bedrijven te exporteren naar een bestaande Audience die via een csv-bestand geladen is. Maak gemakkelijk een nieuwe Audience aan vanuit Leadinfo om vervolgens de bedrijven uit Leadinfo door te sturen.

Zodra je Audience gebouwd is, kun je het gebruiken in je campagnes.