1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Voeg Leadinfo toe aan je privacyverklaring

Voeg Leadinfo toe aan je cookie banner oplossing

Sommige bedrijven maken gebruik van een cookie banner oplossing. Met een cookie banner moeten jouw websitebezoekers eerst akkoord gaan met de cookies voordat bepaalde trackers actief worden.

Je kunt ervoor kiezen om Leadinfo toe te voegen aan jouw cookie banner oplossing. Hiervoor heb je onderstaande informatie nodig. Ongeacht welke oplossing je gebruikt, je hebt deze informatie altijd nodig.

Cookie provider:

Leadinfo B.V.

Omschrijving:

Leadinfo plaatst twee cookies waarmee alleen JOUW BEDRIJFSNAAM inzage krijgt in het gedrag op de website. Deze cookies worden niet gekoppeld aan andere informatie en worden niet gedeeld met andere partijen.

Host domein:

Leadinfo.com

Naam van de cookies:

_li_id

_li_ses

Looptijd:

_li_id wordt twee jaar bewaard.

_li_ses wordt enkel in de huidige sessie gebruikt.

Privacyverklaring:

https://www.leadinfo.com/nl/privacy/