1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Voeg Leadinfo toe aan je privacyverklaring

Voeg Leadinfo toe aan je privacyverklaring!

De AVG-wetgeving vereist bedrijven om hun websitebezoekers te informeren over hoe hun gegevens worden verwerkt. Deze informatie plaats je meestal in de Privacy Verklaring op je website. Je kunt de informatie van Leadinfo toevoegen aan de sectie waar andere webtracking tools zoals Google Analytics vermeld worden.

Je kunt zelf kiezen hoe je dit wilt formuleren. Een mogelijke tekst die daar als bron voor kan dienen is:

Leadinfo:

We maken gebruik van de leadgeneratieservice van Leadinfo B.V., Rotterdam, Nederland. De tool herkent bedrijfsbezoeken op onze website op basis van IP-adressen en toont ons openbaar beschikbare informatie, zoals bedrijfsnamen of adressen. Bovendien plaatst Leadinfo twee first-party cookies, om het gebruikersgedrag op onze website te evalueren en verwerkt de tool domeinen uit formulierinvoeringen (bijv. "Leadinfo.com") om IP-adressen met bedrijven te correleren en diensten te verbeteren. Meer informatie is beschikbaar op www.leadinfo.com. Op deze pagina: https://www.leadinfo.com/en/opt-out heb je een opt- out-optie. Bij een opt-out worden uw gegevens niet langer door Leadinfo geregistreerd.

Heb je een de tekst in een andere taal nodig? Bekijk dan de Engelse versie van dit hulpartikel. Je kunt rechtsboven in het help center de taal aanpassen!

Let op: Wanneer je gebruik maakt van HubSpot Contact Herkenning dien je het gebruik hiervan toe te voegen aan je privacy verklaring.