Waar vind ik de Leadinfo trackingcode?

Je vindt de unieke trackingcode van jouw website altijd terug in de Leadinfo Portal. Volg onderstaande stappen om de trackingcode te vinden!

Stap 1: Log in bij Leadinfo en klik in het menu op "Instellingen".

Stap 2: Klik links in het menu op de juiste website onder "Trackers". Wanneer je meerdere websites in je account hebt, zul je hier verschillende websites zien.

Stap 3: Kopieer vanuit hier gemakkelijk de trackingcode om het handmatig, via Google Tag Manager of via een van onze plug-ins te installeren.