Waar vind ik de Leadinfo trackingcode?

Je vindt de unieke trackingcode van jouw website altijd terug in de Leadinfo Portal. Volg onderstaande stappen om de trackingcode te vinden!

• Log in bij Leadinfo en klik in het menu op "Instellingen".

• Klik links in het menu op de juiste website onder "Trackers". Wanneer je meerdere trackers hebt, zul je hier verschillende websites zien.

• Je kunt nu gemakkelijk de JavaScript-trackingcode kopiëren en installeren op je website.