Wat is Liquid Content?

Leadinfo biedt Liquid Content aan als add-on op jouw huidige abonnement. Met Liquid Content kun je jouw website nog verder optimaliseren voor meer conversies.

Wat is Liquid Content?

Met Liquid Content pas je de content op jouw website aan op basis van jouw websitebezoeker. Op basis van de eigenschappen van het bedrijf kan je de tekst, afbeeldingen, filmpjes etc. aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld alleen maar klantcases weergeven van overheidsinstanties wanneer er een gemeente op jouw website komt.

Je kan Liquid Content ook inzetten door bepaalde gegevens van het bedrijf op je website te verwerken. Op ons eigen home page verwerken wij de bedrijfsnaam van onze websitebezoekers in de tekst:

Door jouw website te personaliseren op basis van de eigenschappen van jouw websitebezoeker kun je nog beter inspelen op de behoeften van je websitebezoeker.

Hoe werkt Liquid Content?

Om Liquid Content te implementeren op jouw website, heb je wel wat technische kennis nodig. Wanneer je gebruik gaat maken van Liquid Content krijg je toegang tot onze API. Via deze API kan je Liquid Content toepassen op jouw website.

De API is gemakkelijk aan te roepen via een jQuery. Lees hier meer over de implementatie.

Hoe kan ik Liquid Content krijgen?

Liquid Content is alleen te verkrijgen als "add-on" boven op jouw huidige abonnement. In de portal onder "Instellingen" en vervolgens links in het menu bij "Abonnement" zet je Liquid aan. Je ziet dan ook direct wat de maandelijkse kosten zijn.