Hoe het Leadbot WhatsApp nummer wijzigen

Zorg ervoor dat je het juiste zakelijke WhatsApp-nummer koppelt aan je Leadbot.

Je kunt eenvoudig het telefoonnummer aanpassen waarnaar WhatsApp-berichten worden gestuurd. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je berichten effectief en efficiënt bij de beoogde ontvanger terechtkomen.

Begin met het selecteren van de Whatsapp Template of selecteer een bestaande Leadbot om het nummer te wijzigen.

Stap 1. Klik op 'send to'.

Stap 2. Klik op 'WhatsApp'.

Stap 3. Klik op 'Add new recipient'.

Stap 4. Pas het telefoonnummer aan bij contact.

Stap 5. Druk op 'Opslaan'.

Het WhatsApp nummer in de Leadbot is nu aangepast!