Workbook integratie

Koppel je Workbooks met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit Workbooks ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Workbooks aan Leadinfo?

1. Ga naar je Workbooks omgeving en kopieer de API-key
      2. Na het kopiëren van de code, ga je naar Leadinfo en navigeer je naar "Instellingen".
      3. Selecteer "Workbooks" onder integraties.
      4. Hier plak je de API-key die je in de eerst stap hebt gekopieerd. Klik vervolgens op "Verbind met Workbooks"

Vanaf nu kun je jouw websitebezoekers koppelen aan bedrijven binnen Workbooks of zelf nieuwe bedrijven aan maken binnen je Workbooks omgeving.

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.