Hvilke cookies står Leadinfo bag?

Leadinfo arbejder ikke selv med cookies til at identificerer og genkende virksomheder. Det er udelukkende baseret på IP-adressen, når vi genkender forskellige virksomhedsdata.

Foruden denne genkendelse viser Leadinfo dig også analytiske data og informationer. Her placerer vi to førsteparts-cookies, som kun kunden får adgang til informationer igennem. Det er informationer om, hvem der bruger deres hjemmeside. Disse cookies er ikke forbundet med anden information, og intet vil blive delt med tredjeparter. Det er ikke påkrævet af loven, at der skal være samtykke til brugen af disse cookies.

Leadinfo placerer følgende to cookies:

Navn: Formål: Varighed:
_li_id.xxxx  En cookie til at se, hvorvidt der er tale om en ny besøgende eller en genganger. Denne cookie bruges kun i den nuværende session
_li_ses.xxxx En cookie der viser, hvilke sider der blev besøgt under sessionen. Denne cookie vil blive gemt i to år.

Vil du gerne tilføje Leadinfo til din cookie banner-løsning? Så kan du se meget mere om dette her i vores Hjælpecenter.