Hvordan du sender leads til dit CRM

Er du træt af at kopiere informationer fra leads til dit CRM-system? Så kan du begynde at bruge en af vores 45+ integrationer. Når du først har opsat integrationen, så kan du sende informationen fra dine hjemmesidebesøgende til dit CRM-system.

Så kan du vinke farvel til dine copy/paste-dage! 👋

Hvordan virker det?

Inden du kan dele informationen, skal du forbinde virksomheden hos Leadinfo med til CRM-system. Det kan gøres på følgende to måder:

• Opret en ny virksomhed i dit CRM
  • Forbind en virksomhed til en eksisterende virksomhed i dit CRM

Når du opretter en ny virksomhed, så vil vi oprette en ny konto i dit CRM med alle generelle informationer. Derudover sender vi også alle hjemmesidebesøg, som en virksomhed har foretaget, under virksomhedsprofilen.

Når du forbinder en virksomhed til en eksisterende virksomhed i dit CRM, tilføjr vi kun hjemmesidebesøg som en lille notits under virksomhedprofilen.

Sådan forbinder du virksomheder

Du kan manuelt forbinde virksomheder fra din indbakke, eller du kan gøre det automatisk med triggers.

• Manuelt - Når du er inde i din indbakke, så skal du klikke på et interessant lead. Under virksomhedsprofilen vil du se "Forbind med ###" i øverste højre hjørne. Når du klikker op denne knap, så kan du vælge, om virksomheden skal forbindes med en eksisterende virksomhed i dit CRM eller en ny!
  • Automatisk - Opsæt forskellige triggers, som vil videresende interessante leads til dit CRM-system. Du skal blot vælge, hvilket regelsæt den gældende hjemmesidebesøgende skal overholde for at blive videregivet til dit CRM.

Lad os tage et kik på, hvordan du får det hele til at køre automatisk!

Del leads automatisk via triggers

Triggers hjælper dig med at automatisere Leadinfo. Med triggers er du i stand til automatisk at kvalificere dine leads. Og på den måde kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Vi har opbygget en trigger interface, som gør det nemt for dig at opsætte forskellige regler, som dine hjemmesidebesøgende skal indgå under. Disse regler er baseret på en virksomheds karakteristika samt på den adfærd, som de viser på dit hjemmeside.

Inden du begynder, bør du overveje følgende:

• Hvilke karakteristika skal en interessant virksomhed have?
    Har du fokus på en bestemt branche eller en specifik størrelse?
  • Hvilken adfærd skal de vise?
    Overvej antallet af sider eller hvilke sider, en virksomhed skal besøge.

Baseret på ovenstående kan du påbegynde opsætningen af dine triggers. Følg disse trin.

Step 1: Først skal du installere din integration. Gå til indstillinger i portalen.

Step 2: Klik på "Ny trigger" i øverste højre hjørne.

Step 3: Opsæt de ønskede regler, som en virksomhed skal overholde og gå ind under, før de bliver videresendt til dit CRM-system.

I nedenstående eksempel vil vi udelukkende overføre de virksomheder, der kommer fra UK, som har mere end fem medarbejdere, og som har besøgt den prisangivende side.

Step 4: Under "Handlinger" skal du vælge det CRM-system, som du installerede under step 1 og herefter vælge, hvad du gerne vil foretage dig.

• Opret nye virksomheder - Leadinfo vil øjeblikkeligt oprette en ny virksomhed i dit system.
  • Forbind med eksisterende virksomheder - Leadinfo vil kun forbinde med hjemmesidebesøgende fra en allerede eksisterende virksomhed i dit system.
  • Opret en ny eller forbind med eksisterende virksomheder - Leadinfo vil enten oprette en ny virksomhed eller, hvis virksomheden allerede eksisterer, forbinde med virksomheden med den eksisterende virksomhed i dit CRM-system.

Godt at vide 📝: Leadinfo vil tjekke adskillige datapunkter, hvis en virksomhed allerede eksisterer i dit CRM. Det kan være domæne, telefonnummer, handelskammernummer eller lignende punkter.

Step 5:
Vælg hvem, der skal stå som virksomhedsejer i dit CRM-system og aktivér denne handling.

Step 6: Vær sikker på, at du gemmer din trigger ved at aktivere knappen i øverste højre hjørne og klik på "Gem".

F.eks. vi vil gerne oprette en ny virksomhed, når virksomheden ikke allerede eksisterer i dit CRM-system eller forbinde virksomheden med en eksisterende virksomhed. Når vi gør sådan, så vil fremtidige virksomhedsbesøg blive delt som en notits i dit system.