Matomo-integration

Overfør Leadinfo-data problemfrit til dit Matomo-miljø!

Få indsigt i værdifulde Leadinfo-data om dine hjemmesidebesøgende i Matomo. Integrationen kan nemt konfigureres i Leadinfo. Når du først har forbundet Leadinfo med Matomo, bliver dine hjemmesidebesøgendes sessioner automatisk beriget med Leadinfo-data.

I denne artikel vil vi dække:

Fordele ved Matomo-integration

Matomo-integrationen beriger dine Matomo-statistikker med Leadinfo-data. Dette giver blandt andet følgende fordele:

• Generering af detaljerede Matomo-rapporter med virksomhedsoplysninger om dine hjemmesidebesøgende, såsom branchen, de arbejder i, virksomhedens størrelse og placering.
  • Fuldstændig GDPR-kompatibilitet, da data forbliver inden for Europa.
  • Måling og optimering af effektiviteten af dine marketingindsatser. Du kan f.eks. se, hvilke virksomheder der genererer flest konverteringer, og hvilke marketingkanaler der fungerer bedst for specifikke målgrupper.
  • Få værdifulde indsigter om kvaliteten og værdien af din webtrafik.
  • Opret specifikke målgrupper baseret på virksomhedsoplysninger som omsætning og antal medarbejdere. Dette gør det muligt at oprette målrettede marketingkampagner og vise relevante annoncer til specifikke målgrupper.

Hvordan forbinder jeg Matomo med Leadinfo?

Følg nedenstående trin for at forbinde Leadinfo med Matomo.

Trin 1: Log ind på Leadinfo-portalen og gå til "Indstillinger".

Trin 2:
Vælg "Matomo" under Integrationer.

Trin 3: Indtast token-autentifikationskoden og miljø-URL'en. For at få adgang til din token skal du gå til "Personligt > Indstillinger" og rulle ned til "Autentifikationstokens". Klik på "+ Opret ny token". Når token er oprettet, skal du indsætte den i det relevante felt i Leadinfo. Miljø-URL'en er den første del af URL'en, der bruges til at få adgang til din Matomo-miljø, indtil ".app/"

Trin 4: Vælg den Leadinfo-tracker i oversigten, som du vil forbinde med en Matomo-egenskab.

Trin 5: Vælg på skærmen Matomo-kontoen og den specifikke Matomo-egenskab, som du vil tilknytte Leadinfo-trackingkoden til.

Trin 6: Klik på "Gem". Nu skal du afgøre, hvilke dimensioner der skal sendes til Matomo. Dette gøres i feildmappningen. Vælg datapunkterne og tilknyt dem de relevante Matomo-dimensioner.

Vigtigt at vide 📝 Hvis du ikke har de nødvendige dimensioner i din Matomo-miljø, skal de først oprettes. Gå til "Websteder > Brugerdefinerede dimensioner" i Matomo for at oprette nye dimensioner.

Fra nu af vil sessionerne for dine B2B hjemmeside besøgende automatisk blive suppleret med Leadinfo-data. Det kan tage op til 24 timer, før sessionerne fra dagen før bliver synlige i Matomo.