Modtag en e-mail, når et interessant lead besøger din hjemmeside

Når din hjemmeside genererer en masse trafik, så kan det være meget brugbart kun at modtage en e-mail, når en interessant virksomhed besøger din hjemmeside. For at opsætte dette skal du bruge vores triggerværktøjer.

Med en trigger laver du nogle forskellige regner, som dine hjemmesidebesøgende skal overholde, når de besøger din hjemmeside for, at de er interessante for dig. Når en virksomheder besøger din hjemmeside og kan imødekomme de opsatte regler, så kan du få tilsendt en automatisk e-mail til dig selv og dine kolleger. Du kan finde mere information om triggers her i vores Hjælpecenter. I denne artikel forklarer vi, hvordan du opsætter sådan en e-mail notifikation ved brug af et eksempel.

Webshop eksempel

For at forklare hvordan du opsætter en notificerende e-mail, vil vi her bruger et eksempel fra en webshop, der sælger skriveborde til virksomheder. Webshoppen vil gerne vide det med det samme, når en virksomhed klikker på kurven, men stadig ikke køber noget. En hjemmesidebesøgende er interessant for webshoppen, når virksomheden:

1. har mindst 50 medarbejdere.

2. er aktiv i Storbritannien.

3. har tilføjet noget til kurven.

4. ikke gik videre til at fuldføre købet

Opsæt regler

Din trigger skal opsættes som vist herunder på billedet. Du skal altid huske at tjekke, hvad den unikke tekst i din URL er. Din virksomhed bruger måske ordet "Indkøbsvogn" frem for "Kurv" i deres URL.

Opsæt en handling

Efter du har valgt dine såkaldte regler, skal du aktivere handlingen "E-mail". Klik på e-mail og tilføj de ønskede kolleger, som du gerne vil sende en e-mail til.

Du kan vælge, hvilket sprog de skal sendes på.

Og afslutningsvist kan du også opsætte, hvorvidt en virksomhed skal genindskrives på den gældende trigger eller ej. Altså om de igen skal sendes på en mail til dig, hvis de møder de opsatte regler.

Du og dine kolleger vil modtage en e-mail med general information om virksomheden. For mere information skal du logge ind via portalen.