1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Tilføj Leadinfo til din privatlivspolitik

Tilføj Leadinfo til din fortrolighedserklæring

GDPR-lovgivningen kræver, at virksomheder informerer deres hjemmesidebesøgende om, hvordan deres data bliver brugt. Denne information bliver ofte nævn i din fortrolighedserklæring eller privatlivspolitik. Du kan tilføje denne information omhandlende Leadinfo til den del, hvor andre trackingværktøjer også står beskrevet - som f.eks. Google Analytics.

Du kan selv bestemme, hvordan du formulerer denne information i din fortrolighedserklæring eller privatlivspolitik. Men som en hjælp dig har vi herunder lavet et tekst eksempel, du kan anvende som inspiration. Vi har oversat teksten i nedenstående sprog:

1. Engelsk

2. Tysk

3. Fransk

4. Dansk

5. Spansk

6. Svensk

7. Portugisisk

8. Russisk

English

“Leadinfo:
We use the lead generation service provided by Leadinfo B.V., Rotterdam, The Netherlands, which recognizes visits of companies to our website based on IP addresses and shows us related publicly available information, such as company names or addresses. In addition, Leadinfo places two first-party cookies for providing transparency on how our visitors use our website and the tool processes domains from provided form inputs (e.g. “leadinfo.com”) to correlate IP addresses with companies and to enhance its services. For additional information, please visit www.leadinfo.com. On this page: www.leadinfo.com/en/opt-out you have an opt-out option. In the event of an opt-out, your data will no longer be used by Leadinfo”.

German

„Leadinfo:
Wir nutzen den Lead-Generation-Service von Leadinfo B.V., Rotterdam, Niederlande. Dieser erkennt Besuche von Unternehmen auf unserer Website anhand von IP-Adressen und zeigt uns hierzu öffentlich verfügbare Informationen, wie z.B. Firmennamen oder Adressen. Darüber hinaus setzt Leadinfo zwei First-Party-Cookies zur Auswertung des Nutzerverhaltens auf unserer Website und verarbeitet Domains aus Formulareingaben (z.B. „leadinfo.com“), um IP-Adressen mit Unternehmen zu korrelieren und die Services zu verbessern. Weitere Informationen finden Sie unter www.leadinfo.com. Auf dieser Seite: www.leadinfo.com/en/opt-out haben Sie eine Opt-out Möglichkeit. Im Falle eines Opt-outs werden Ihre Daten von Leadinfo nicht mehr erfasst.“

French

“Leadinfo:
Nous utilisons le service de génération de leads fourni par Leadinfo B.V., Rotterdam, Pays-Bas, qui reconnaît les visites des entreprises sur notre site Web en fonction des adresses IP et nous montre des informations accessibles au public, telles que le nom ou l’adresse de l’entreprise. De plus, Leadinfo place deux cookies internes pour assurer la transparence de la manière dont nos visiteurs utilisent notre site Web et traite les domaines à partir des entrées de formulaire fournies (par exemple, « leadinfo.com ») pour corréler les adresses IP avec les entreprises et améliorer ses services. Pour plus d’informations, veuilles visiter www.leadinfo.com. Sur cette page : www.leadinfo.com/en/opt-out vous avez l'option opt-out. En cas d'un opt- out, vos données ne seront plus enregistrées par Leadinfo.”

Danish

“Leadinfo:
Vi anvender leadgenereringsydelser, leveret af Leadinfo B.V., Rotterdam, Holland, som genkender besøgende virksomheder på vores hjemmeside baseret på IP-adresser og viser os relaterede offentligt tilgængelige oplysninger, såsom virksomhedsnavne eller adresser. Derudover placerer Leadinfo to førstepartscookies til at skabe gennemsigtighed, om hvordan vores besøgende bruger vores hjemmeside og behandler domæner fra leverede formularinput (f.eks. “Leadinfo.com”) for at korrelere IP-adresser med virksomheder og forbedre dets tjenester. For yderligere information, besøg venligst www.leadinfo.com. På denne
side: www.leadinfo.com/en/opt-out har du en opt-out mulighed. I tilfælde af opt-out registreres dine data ikke længere af Leadinfo.”

Spanish

“Leadinfo:

Utilizamos el servicio de generación de prospectos proporcionado por Leadinfo B.V., Rotterdam, Países Bajos, que reconoce las visitas de las empresas a nuestro sitio web en función de las direcciones IP y nos muestra información relacionada a estos disponible públicamente, como nombres o direcciones de empresas. Además, Leadinfo coloca dos cookies de origen para brindar transparencia sobre cómo nuestros visitantes usan nuestro sitio web y procesa los dominios a partir de las entradas de formulario proporcionadas (por ejemplo, "leadinfo.com") para correlacionar las direcciones IP con las empresas y mejorar sus servicios. Para obtener más información, visite www.leadinfo.com. En esta página: www.leadinfo.com/en/opt-out usted encontrará una opción de opt-out. En el caso de un opt-out, Leadinfo ya no registrará sus datos.”

Portuguese:

“Leadinfo:

Nós utilizamos o serviço de geração de leads oferecidos pela empresa Leadinfo B.V., baseada em Rotterdam, Holanda, que reconhece as visitas de empresas no nosso site com base nos seus respetivos endereços IP e nos mostra informações relacionadas à estas que são publicamente disponíveis, como nomes ou endereços. Além disso, Leadinfo coloca dois cookies primários para fornecer transparência no que concerne como os visitantes usam o nosso site e processa domínios de entradas de formulário fornecidos (por exemplo, “leadinfo.com”) para correlacionar endereços IP com empresas e melhorar os seus serviços. Para obter mais informações, visite www.leadinfo.com. Nesta pagina: www.leadinfo.com/en/opt-out você encontrará a opção de opt-out. Em caso de um opt-out, os seus dados não serão mais registados pela Leadinfo.”

Russian:

Мы использует сервис лидогенерации предоставленный компанией Leadinfo B.V., Rotterdam, The Netherlands. Данный сервис умеет распознавать корпоративных посетителей сайта, а также на основе IP адреса пользователя, сервис показывает общедоступную информацию о пользователе ресурса, такую как например название и адрес компании. Помимо этого, Leadinfo использует куки для отслеживания действий пользователей, а также наш сервис сопоставляет введенный домен в форме на сайте с IP адресом пользователя для улучшения клиентского сервиса. Для получения дополнительной информации посетите веб-сайт,www.leadinfo.com. Также Вы можете отписаться на странице www.leadinfo.com/en/opt-out. В случае если Вы решите отписаться, Leadinfo прекратит обработку Ваших персональных данных.

Swedish:

Vi använder leadgenereringstjänsten som tillhandahålls av Leadinfo B.V., Rotterdam, Nederländerna, som känner igen företagens besök på vår webbplats baserat på IP-adresser och visar oss relaterad offentlig tillgänglig information, såsom företagsnamn eller adresser. Dessutom placerar Leadinfo två cookies för att ge transparens om hur våra besökare använder vår webbplats och verktyget bearbetar domäner från tillhandahållna formulärinmatningar (t.ex. “leadinfo.com”) för att korrelera IP-adresser med företag och för att förbättra sina tjänster. Mer information finns på www.leadinfo.com. På den här sidan: www.leadinfo.com/en/opt-out har du ett opt-out-alternativ. I händelse av en borttagning kommer dina data inte längre att användas av Leadinfo “.