Apptivo integratie

Verbind Leadinfo aan Apptivo binnen een paar klikken. Met deze integratie kun je vanuit Leadinfo nieuwe bedrijven aanmaken binnen Apptivo. Hierdoor heb je toegang tot waardevolle Leadinfo data binnen Apptivo!

De voordelen van de integratie met Apptivo

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

πŸ”— Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Apptivo.

πŸ†• Nieuwe bedrijven aanmaken in Apptivo vanuit Leadinfo.

πŸ’» De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Apptivo.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten πŸ“ De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Apptivo aan Leadinfo?

Om de integratie in te stellen, heb je de API Key en Access key nodig van Apptivo.

Step 1: Log in binnen Apptivo en navigeer naar "Business Settings" en klik op "API Access" in het linkermenu. Hier kun je de API Key en Access Key kopiΓ«ren.

Stap 2:
Log in op de Leadinfo portal en navigeer naar "Instellingen". Klik op "Apptivo" onder het kopje "Integraties".

Stap 3: Hier plak je de gekopieerde gegevens uit stap 1. Klik vervolgens op "Verbind met Apptivo" om de koppeling te voltooien.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Apptivo?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Apptivo omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Apptivo. Dit kun je doen vanuit je inbox.

Stap 1: Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

Stap 2: Klik rechts boven op de knop "Koppel met Apptivo"

Stap 3: Koppel het bedrijf aan Leadinfo

Stap 3.a Is het bedrijf al bekend in Apptivo? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Apptivo? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

Step 4: Je ziet het bedrijf direct terug in Apptivo!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Apptivo. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Apptivo:

• Bedrijfsnaam

• Website
  • Bedrijfsomschrijving
  • Telefoonnummer
  • Email
  • Stad
  • Provincie
  • Postcode
  • Land
  • Straatnaam
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Goed om te weten: πŸ“ Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.