Google Ads integratie

Koppel Leadinfo binnen een paar klikken aan Google Ads

Maak je gebruik van Google Ads campagnes? Verbind Google Ads dan met Leadinfo!

Zodra je de koppeling hebt gemaakt, zie je in Leadinfo meer informatie over jouw Google Ads campagne.

Hoe koppel ik Google Ads met Leadinfo?

Binnen een paar stappen heb je jouw Google Ads gekoppeld met Leadinfo.

Stap 1:
Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

Stap 2: Selecteer onder integraties “Google Ads”.

Stap 3: Klik op “Verbind met Google Ads”.

Stap 4: Log in met je Google account en geef Leadinfo toestemming om je campagnes te beheren.

Zorg er wel voor dat je een account verbindt die Admin rechten heeft tot jouw Google Ads campagne.

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van je Google Ads integratie in de Leadinfo portal. De gegevens worden van de afgelopen 90 dagen gesynchroniseerd. Leadinfo werkt real-time, het duurt ongeveer 20 minuten voordat de data beschikbaar is vanuit je Google Ads account.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Wanneer jouw bedrijf op jouw website komt via een Google Ads advertentie zul je naast de gebruikerssessie precies zien via welke campagne, advertentiegroep, zoekterm of zoekwoord zij jouw website hebben bezocht.

Gebruik deze informatie om jouw campagnes te optimaliseren en nog meer uit Leadinfo te halen!