Lime CRM integratie

Koppel Leadinfo in een paar klikken aan jouw Lime omgeving

Je kunt Leadinfo koppelen met Lime CRM zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. Binnen Lime CRM wordt er een opmerking toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Lime CRM met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

Lime CRM integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen;

2. Selecteer onder integraties "Lime CRM";

3. Vul je domein, app naam en API key in en klik op "Verbind met Lime CRM".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Lime CRM. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.