Het overzichtelijk maken van de Excel export

Via onze export functie in de portal kun je bedrijven die jouw website bezocht hebben exporteren. Je kunt gemakkelijk kolommen en labels selecteren zodat je alleen een export maakt van de informatie die jij nodig hebt.

Het bestand wat je downloadt is een .csv bestand waarin alle informatie in één kolom staat. Via onderstaande stappen maak je er een overzichtelijk bestand van.

Stap 1: Selecteer kolom A door er op te klikken.

Stap 2: Ga vervolgens naar "gegevens" en klik op "Tekst naar kolommen".

Stap 3: Selecter "Gescheiden" en klik op "Volgende".

Stap 4: Vink hier alleen "Komma" aan.

Stap 5: Klik vervolgens op "Voltooien".

Excel maakt er nu een overzichtelijk bestand van waarbij de informatie in aparte kolommen terecht komt.