Wil je jouw eigen bedrijf uitsluiten uit de rapportages? Dan kun je dit instellen in je eigen profiel.

  • Ga naar "Instellingen"

  • Je ziet nu een overzicht van je profiel

  • Onder "Voorkeuren" vink je de optie "Toon eigen bedrijf in overzichten" uit

Deze instelling is afhankelijk van jouw eigen profiel. Je verbergt dus jouw bedrijf alleen voor jouw eigen inbox en niet in die van jouw collega's.

Heb je het antwoord gevonden?