Hoe gebruiken andere bedrijven de Leadbot op hun website?

GTM Equipment - Meertalen Leadbot
Op de website van GTM Equipment is de leadbot beschikbaar in 5 talen op basis van de URL condities met o.a. /nl/, /de/, ect. Verder zie je dat ze een splitsing maken in Support, Sales en een algemene vraag en/of advies. Achter elke knop zitten weer andere afdelingen verbonden via telefoonnummer, email & whatsapp, waardoor de website bezoekers direct in contact zijn met de juiste afdeling.

GTM Equipment - Leadbot

BLOW Beach House - Leadbot op vacature pagina
Op de website van BLOW Beach House staat op de werken bij pagina een Leadbot speciaal ingericht om gemakkelijk te solliciteren of in contact te komen. Onder de knop 'Solliciteer direct' vind je een formulier ingericht met verschillende vakken als naam, email, geboortedatum, functie & vertel wat over jezelf. Zij vragen uit wat ze nodig hebben om de sollicitatie zo laagdrempelig mogelijk op te pakken.

Eventueel zouden ze in dit formulier ook nog de knop toe kunnen voegen van bestand uploaden, om zo de sollicitanten gemakkelijk en laagdrempelig hun CV te kunnen laten meesturen.

Working at BlowApply form - blow

Bold Smart Lock - Leadbot FAQ op verschillende pagina's

Op de website van Bold Smart Lock zie je verschillende inrichtingen van FAQ bots op verschillende pagina's, als zakelijke pagina's, maar ook op product specifieke pagina's. Hierdoor kan je heel gericht inspelen op meest gestelde vragen van de website bezoekers en ze afsturen op het juiste antwoord of de gewenste acties. Bij elke Leadbot zie je onderaan de knop voor Whatsapp, waardoor ze heel laagdrempelig vragen van website bezoekers kunnen behandelen.

Ook maken zij gebruik van meerdere talen, waardoor ze de leadbot aanbieden in het Nederlands, Engels en het Duits.

Bold Smart Lock

Leadinfo - Leadbot buiten openingstijden

Op onze website van Leadinfo zie je het gebruik van de leadbot buiten openingstijden. Zo kan je website bezoekers op de hoogte stellen dat je op het moment niet aanwezig bent, de belknop laten vervallen, en als tekst bijvoorbeeld:

Leadinfo is momenteel gesloten

Momenteel zijn wij gesloten, maar laat gerust je gegevens achter via één van onderstaande kanalen:
Als knoppen kan je dan je Call to Actions, Terugbel verzoek, e-mail en eventueel Whatsapp laten staan. Via Whatsapp kan je namelijk ook een buiten openingstijden antwoord instellen. Op die manier heb je wel de lead binnen op je Whatsapp.
Leadinfo - outside opening hours

Redexim - Vestigingen Leadbot

Op de website van Redexim gebruiken ze de vestigingen Leadbot ingericht met de verschillende continenten, om zo de website bezoekers gemakkelijk contact te laten opnemen, en het door te zetten naar het juiste contactkanaal met de juiste contactpersoon in het juiste werelddeel.

Dit zorg voor een betere stroomlijning van de Leads en een verhoging van 250% van de contactaanvragen!

Redexim - Global

OMNIA - Personal training - FAQ Leadbot

Op de website van OMNIA wordt gebruik gemaakt van de FAQ Leadbot. De FAQ Leadbot heeft namelijk 1 flow om gemakkelijk contact op te nemen en 3 à 4 doorlink knoppen. OMNIA gebruikt deze doorlink knoppen om de website bezoekers goed en gemakkelijk te helpen naar zijn belangrijkste Call to Actions, zoals:

Bekijk prijzen, boek een gratis proefles en lees onze Reviews!

Tip: in het geval van de Reviews kan je heel mooi doorlinken naar de Review pagina van Google. Zo krijgen website bezoekers een 'Good feeling' bij de website en zullen ze sneller geneigd zijn contact op te nemen.

OMNIA - Leadbot FAQ