Hoe kan ik mezelf uitschrijven van herkenning?

Dit artikel legt uit hoe je jezelf uitschrijft van herkenning!

Leadinfo herkent en trackt bedrijven die website van onze gebruikers bezoeken. Wanneer je niet meer herkend, wilt worden door Leadinfo en haar gebruikers, kun je uitschrijven via onderstaande link.

➡️ Schrijf je gemakkelijk van herkenning via deze link.

Leadinfo & AVG/GDPR

Leadinfo verwerkt enkel publieke bedrijfsdata. Hierdoor zijn wij volledig AVG/GDPR conform.

Onze gebruikers kunnen Leadinfo legaal gebruiken onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) die per 25 mei 2018 als Europese privacywet geldt.

Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Het IP-adres is onder de AVG een persoonsgegeven, en gebruik daarvan vereist een grondslag onder deze wet. De gebruikte grondslag is het “eigen gerechtvaardigd belang” (artikel 6 sub f AVG). Hierbij mag je zonder toestemming met persoonsgegevens werken mits dit een duidelijk belang dient en je rekening houdt met de privacy.

Marketing en analytics gelden als een duidelijk legitiem belang, en Leadinfo gebruikt slechts zeer beperkt persoonsgegevens. IP-adressen worden niet bewaard en uitsluitend de algemene zakelijke informatie van ondernemingen wordt verstrekt aan gebruikers. Daarmee is adequaat rekening gehouden met de privacy.

Als gebruiker van Leadinfo dien je dit in uw privacyverklaring te melden. Ook dien je in het register van gegevensverwerkingen op te nemen dat je met Leadinfo werkt.